GIGABYTE 3 godine garancije za matične ploče i grafiče kartice

Objavljeno: 8. svibnja 2013.
GIGABYTE 3 godine garancije za matične ploče i grafiče kartice

GIGABYTE je ponosan na proizvodnji što kvalitetnih proizvoda koji ujedno premašuju očekivanja korisnika u odnosu na njihovu cijenu. Fokusirajući se na ključne tehnologije i ispunjavajući stroge standarde kvaliteta, GIGABYTE je prepoznat kao pouzdan i inovativan svjetski lider na polju matičnih ploča i grafičkih kartica.

Iz GIGABYTE poručuju :

Ideja iza slogana "Upgrade Your Life" prenosi našu osnovnu viziju u pogledu inovacija i inspiracije. Mi i dalje ostajemo korak ispred potreba potrošača, osiguravajući predivno potrošačko iskustvo sa proizvodima koja isporučuju performanse, pouzdanost, vrhunsko proizvodno umijeće, kao i jednostavnost u korištenju. Naša inovativna dizajnerska rješenja i ekskluzivni patenti su doveli do mnogih rekorda i povećali sjajnu reputaciju u javnosti, uključujući Ultra Durable™ 5 tehnologiju, Thunderbolt™ matične ploče sa dva porta, WINDFORCE™ 5X SOC grafičke kartice, 2X više bakra u štampanoj ploči, dizajn naponske jedinice sa 24 faze, 3D BIOS, itd.

Sa ciljem da ponudimo profesionalnu i ženjenu uslugu, GIGABYTE je izgradio kompletnu servisnu mrežu sa stotinama korisničkih servisnih centara, maksimizirajući zadovoljstvo potrošača širom svijeta. Isporuka potrošačkih iskustava je transformirana u opipljivu i razumljivu brigu o potrošačima sa online tehničkom podrškom i odgovarajućim garancijskim rokovima. Mi smo okrenuti ka potrošačima od samog početka razvijanja proizvoda, pa sve do samog kraja vrijednosnog lanca. Da bi se postiglo maksimalno zadovoljstvo potrošača, mi ne samo da isporučujemo proizvode najbolje kvalitete, već nudimo, bilo kada - bilo gdje, pristup uslugama i stvaramo novu konekciju sa potrošačima sa bliskom, brzom i odgovornom službom.