The Best Antivirus Software Products !

Objavljeno: 8. ožujka 2013.
The Best Antivirus Software Products !

Željeli bismo Vas obavijestiti kako je BitDefender osvojio nagradu nezavisnog testiranja AV-TEST Best Repair Award - drugu godinu za redom!

BITDEFENDER HQ, 30 siječnja 2013.godine - BitDefender, stvoritelj najboljeg svjetskog antivirusnog softvera, osvojio je Best Repair Award njemačkog instituta za sigurnost AV-TEST, čvrsto držući nagradu drugog od dva glavna neovisna testiranja ispitnih organizacija u prvim tjednima 2013.godine.

Nagrada, koja odražava snažnu borbu BitDefendera protiv malware infekcija na već zaraženim računalima, slijedi prvu nagradu Product of the Year dobivenu prije dva tjedna od strane druge važne tvrtke za analizu AV softvera, AV-Comparatives.

Nagradu je dobio BitDfeneder Internet Security svojom učinkovitosti otkrivanja, popravka i čišćenja malware-a iz zaraženih sustava. Glavni faktor koji je ispitivan bio je sposobnost za otkrivanje skrivenih rootkit-ova i brisanje malware-a koji također mijenjaju zaražen sustav.

"U nekima od naših najvažnijih iscrpnih testiranja ikad, BitDefender je dokazao da je vladajući protuotrov za infekcije," izjavio je izvršni direktor AV-TEST-a Andreas Marxa. "Tvrtka je učinila velike stvari sa svojim tehnologijama popravka. Kada je vaše računalo zaraženo, BitDefender je jedini koji će riješiti problem. "

U prosincu prošle godine, BitDefender je također napravio zapanjujući debi u AV-TEST-u sa svojim programskim paketima za 2013.godinu. BitDefender Internet Security 2013 osvojio je prvo mjesto u njemačkom institutu za testiranje, postigavši 17 od 18 mogućih bodova.

"Ovdje u BitDefender laboratorijima uvijek smo u potrazi za novim hazarderskim tehnologijama - potencijalno razornim inovacijama koje nas drže na vrhu naše industrije", rekao je Viorel Canja, voditelj BitDefender laboratorija. "Ovaj kreativni pristup i naš naglasak da idemo dalje, nas je služio vrlo dobro u posljednjih nekoliko godina. Tako da nam je uvijek drago čuti za nove nagrade, pogotovo kad dolaze iz jedne od najuglednijih organizacija za testiranja u industriji. " BitDefender.