COVID-19 - važne informacije

Objavljeno: 19. ožujka 2020.
COVID-19 - važne informacije

Cijenjeni kupci,

prema odluci stožera civilne zaštite maloprodajne poslovnice neće raditi u periodu 19.03.2020. do 19.04.2020. u cilju spriječavanja širenja virusa SARS-CoV-2.

Internet prodaja i dalje radi normalno te sve naše proizvode možete naručiti putem naših internet stranica uz dostavu Overseas dostavnom službom ili preuzimanjem u skladištu. Radno vrijeme je od 09-20h (PON-PET) i 10-15h (SUB)

Servis neće raditi u navedenom periodu. Sve reklamacije nam možete poslati dostavnom službom na adresu Protis d.o.o. - Servis, Nehajska 59, 10000 Zagreb. Uređaj možete odnesti i u ovlašteni servis naveden na jamstvenom listu (neki servisi imaju organizirani prikup uređaja na adresi kupca za što ih trebate kontaktirati).

Za sve upite možete nas kontaktirati putem email-a, telefona, socijalnih mreža, narudžbe možete raditi na našim internet stranicama.

Uz prethodnu najavu narudžbe je moguće preuzeti i u našem skladištu. Roba se može preuzeti jedino na siguran način radi vaše zaštite i naših djelatnika odnosno bez uspostave fizičkog kontakta i direktne komunikacije.
- potrebno je mailom najaviti kada bi i u koje vrijeme došli preuzeti naručenu robu kao i broj ponude/računa koji bi preuzeli i ime, prezime i broj osobne iskaznice osobe koja će doći preuzeti robu radi identifikacije
- nakon obrada zahtjeva za preuzimanje zaposlenici će potvrditi emailom dogovoreni termin preuzimanja
- prilikom dolaska na ulaz skladišta zaposlenicima pokažite osobnu iskaznicu i kod za preuzimanje kojeg ste dobilii mailom (kroz staklo), te vas molimo da se zatim odmaknete minimalno 2m od ulaza
- zaposlenici će ostaviti robu na pultu ispred ulaza gdje ju možete preuzeti i što je prije moguće udaljite se.

Preuzimanje je moguće jedino na ovakav način kako bi mogli organizirati raspored preuzimanja bez okupljanja kupaca i na siguran način.


Zahvaljujemo se na razumijevanju i ostanimo pozitivni kako bi što lakše prebrodili ova burna vremena.

Srdačan pozdrav,
Protis ekipa