Novi filtar proizvoda - mogućnost višestrukog odabira

Objavljeno: 18. ožujka 2016.
Novi filtar proizvoda - mogućnost višestrukog odabira

Prvi i jedini u Hrvatskoj smo implementirali sustav filtriranja proizvoda kao što koristi Amazon. Napokon je moguće odabrati više vrijednosti za isto svojstvo u filteru, te ostale napredne mogućnosti koje će Vam olakšati i ubrzati kupnju. Od sada ćete puno jednostavnije odabrati odgovarajući proizvod ih naše bogate ponude.

Zbog novog sustava filtriranja morali smo prilagoditi „frontend“ te smo filtar prebacili na novu poziciju, ispod popisa grupa, a na mjestu gdje je prije bio filtar sada se nalazi popis odabranih vrijednosti koje se koriste za filtriranje artikala kako bi u svakom trenutku brzim pregledom mogli znati po kojim kriterijima su prikazani artikli te jednim klikom možete izbacivati pojedine uvjete iz filtra.

Također jedan od noviteta je i mogućnost filtriranja proizvoda prema dobavljivosti što vjerujemo da će uvelike olakšati izbor proizvoda. Samo da podsjetimo, za razliku od konkurencije mi imamo „real-time“ stanje lagera te ukoliko piše da je proizvod raspoloživ znači da ga sigurno imamo u poslovnici na stanju te možete po isti doći bez prethodne najave (iako je poželjno napraviti rezervaciju kako bi proizvod sačuvali za Vas). Na zahtjev kupaca dodali smo i mogućnost filtriranja prema trajanju jamstva te smo izmijenili filtar cijena da se može upisati proizvoljna cijena od – do ili kombinacija (minimalna ili maksimalna cijena).

Pred nama je još puno posla te ćemo u narednim mjesecima marljivo upisivati svojstva artikala te dodavati nove opcije filtriranja kako bi što više olakšali i ubrzali proces kupnje.

Srdačan pozdrav! Želimo Vam ugodnu kupnju.


P.S. Ukoliko imate problema sa prikazom filtra osvježite stranicu kombinacijom tipki CTRL + F5 ili obrišite cache u browseru